Hotellet som känns som hemma

För att du som gäst hos oss ska få en så bra hotellupplevelse som möjligt har vi tagit inspiration från olika hem och bostäder. På så sätt kan du som gäst få en hemtrevlig känsla när du bor hos oss, vilket i sin tur kan förbättra din upplevelse. Vi har till exempel valt att placera ut ett flertal utemöbler till trädgården på liknande sätt som folk gör i sina hem, samt lagt fokus på olika inredningsdetaljer för att skapa en lite mer personlig känsla. Vi hoppas att våra ansträngningar bidrar till att Hotell Solbacka känns mysigt och härligt, så att du vill komma tillbaka till oss efter din vistelse!

Slipp vardagspusslet

Det är rätt vanligt att man tar in på hotell för att komma fly från verkligheten eller komma bort från hemmet för en stund. Trots att det många gånger kan vara så så vill vi på Hotell Solbacka inge en annan känsla, där man kan komma från sitt hem till ett annat hem. 

Just därför har vi satsat stort på att skapa ett hotell som känns hemtrevligt och personligt, utan att du själv måste syssla med saker som att tvätta, städa, diska, laga mat eller göra andra vardagssysslor som kanske får dig att vilja komma bort. Detta tror vi är ett vinnande koncept för alla gäster! 

För visst är det så att de flesta i grund och botten älskar sina hem, och att det då kan vara trevligt att erbjudas en vistelse som känns som hemma bara med skillnaden att man slipper vardagspusslet för en stund. Hos oss kan du själv välja om du vill komma bort från ditt hem eller om du vill komma hem – allt är möjligt hos Hotell Solbacka.