Kom ut för whiskyprovning och god mat

Kom till oss när du behöver en paus från storstaden. Njut av en häftig whiskyprovning ute i skärgården och rensa tankarna med en härlig helg ute i naturlig skönhet med trevliga människor. Vår personal är väldigt serviceinriktad och gör allt de kan för att du ska ha en så mysig vistelse med oss som möjligt.

Visst är det härligt att gå på restaurang i centrala Stockholm, men det kan man göra lite närsomhelst. När ni känner att det är dags för en speciell upplevelse kan ni alltid komma ut till oss och äta god mat. Vi har små båtar tillgängliga som våra gäster har tillgång till, så om ni vill ut och fiska eller bara se er omkring och utforska skärgården när ni är här, säg bara till så fixar vi det!

Från morgon till kväll tillhandahåller vi god mat, gott sällskap, bra service och en härlig stämning. Vår takterrass är alltid öppen när vädret tillåter och där kan ni njuta av vår svenska á la carte-meny. Ledordet är ekologiskt och vi har vår egen ekologiska trädgård som vi är väldigt stolta över! Där hittar du tomater, potatis, persilja, zucchini, jordgubbar och en massa annat smått och gott.

 

För att boka en natt eller två i vårt skärgårdsparadis, gå till sidan “kontakta oss” i huvudmenyn och slå oss en pling så bokar vi in dig. Vi ser fram emot att ta emot dig här och kommer göra vårt yttersta för att det ska bli en oförglömlig vistelse full av goda minnen.