Läckra middagar på vår takterrass

Sommarmenyn bjuder på ett smakrikt utbud av färska nyfångade skaldjur, färsk fisk, grillade rätter som smälter i munnen och fräscha efterrätter med fokus på frukter och bär. Kom till oss för en fin middag i sensommarkvällen och avnjut kockens specialiteter på vår nyrenoverade takterrass. Vi har tagit inspiration från en takbar i Stockholm och skapat en helt magisk takterrass där du kan mingla och träffa nya vänner över en drink i baren och ha romantiska middagar i sommarkvällens ljumma vindar.

 

Många av de grönsaker och bär som vi använder i vårt kök kommer från vår egen ekologiska trädgård som också ligger på takterrassen och de smakar otroligt fräscht! Vi gör vårt yttersta för att tillfredsställa våra gäster och överträffa era förväntningar.

Ta er romantiska middag till nästa nivå och passa på att spendera en natt på vårt hotell. Personalen finns tillgänglig dygnet runt och vi erbjuder så klart room service så ni kan njuta av champagne eller en flaska vin på rummet för en mer privat avslutning på kvällen. Våra hotellrum är komfortabla, moderna, stilrena och försedda med minibarer, morgonrockar, kostnadsfria toalettartiklar.

Vi har också sett till att alla gäster har en n vattenkokare på rummet med lite te och kaffe för de som vill kunna laga en kopp kaffe innan de kommer ner till frukostbuffén på morgonen. Buffén är kontinental och ekologisk med ett brett utbud av valmöjligheter och utsökt kaffe lagat på färska, italienska kaffebönor med otrolig arom. Perfekt med en rykande färsk croissant!