Lyxiga hotell i Stockholm

Det råder ingen brist på tjusiga och lyxiga 5-stjärniga hotell i Stockholm. Allra populärast är Bank Hotel på Norrmalm, några minuter från Stureplan. Där rullar de ut röda mattan för sina gäster och inredningen är otroligt exklusiv och elegant. Både Kungsträdgården och Kungliga slottet ligger 500 meter bort. De har också ett spa och fitnesscenter med personlig tränare, ansiktsbehandlingar, skönhetsbehandlingar och massage för resenärer som vill njuta till max.

Designhotellet At Six är också väldigt populärt. Där hittar du en vinbar med utomhusterrass och ett välutrustat gym som är öppet dygnet runt! Mitt emot Kungliga slottet ligger Grand Hôtel, som erbjuder transfer med limousine med chaufför och 24-timmars rumservice. Restaurang Matbaren, som har fått en Michelinstjärna, frestar med en utsökt meny. Softa på Grand Hôtel Nordic Spa med en massage, naprapati eller skönhetsbehandling, eller kom i form på deras gym som också har en inomhuspool.

Andra populära, lyxiga destinationer inkluderar Ett Hem intill Sergels torg, Lydmar Hotell nära Nationalmuseet, Radisson Collection, Strand Hotel, Nobis Hotel Stockholm och Villa Dagmar en kilometer från Stureplan. Ett Hem är ett väldigt unikt hotell med slående inredning och unik elegans, samtidigt som det känns väldigt personligt och mysigt att vara där. Ja, det är helt enkelt som att komma hem!

Några av de mindre hotellen har grönområden omkring med bevattning och sprinklersystem som får grönskan att blomstra under sommaren. Vi är övertygade om att ni kommer förälska er i vår vackra huvudstad efter en natt på ett av dessa underbara hotell. Oförglömliga stunder väntar runt hörnet.