Sommarens Erbjudanden

10% rabatt i Solbacka Klubben: I sommar erbjuder vi alla våra trogna gäster 10% rabatt när de går med i Solbacka Klubben. Det är ett årligt medlemskap som kommer med lite olika fördelar, såsom tillgång till våra erbjudanden, rabatter i restaurangen och lite överraskningar här och där. 10% ges till medlemmar över 18 år och gäller endast övernattning i delat dubbelrum. För att dra nytta av erbjudandet behöver du bara se till att du bokar ditt rum innan 30:e augusti.

Gratis tillgång till elmoped: Medlemmar i Solbacka Klubben som är 15 år eller äldre får låna våra elmopeder utan någon kostnad. Åk runt i området och utforska nya platser med en miljövänlig elmoped som är enkel att köra. Mopedkörkort är ett måste så klart och vi tillhandahåller även hjälmar. Vi startade detta initiativ för att vi vill att alla ska veta hur kul det är att åka elmoppe! Det är bra för miljön och det är vägen framåt. 

Vi bjuder på efterrätt: Alla medlemmar i Solbacka Klubben som avnjuter en middag för två måndag till fredag får efterrätt helt kostnadsfritt. Välj er favorit direkt från vår á la carte-meny och lyxa till det med en kokossorbet med hemlagad hallonkompott, hemmagjord chokladglass med mörk choklad och valnötter eller en klassisk gräddtårta med maräng- och jordgubbsfyllning. Vi tar hand om våra stamgäster! 

Bjud en vän på ett medlemskap i Solbacka Klubben i ett halvår helt gratis när du förnyar ditt eget medlemskap eller registrerar ett nytt helårs medlemskap. Vi ser fram emot att se er båda här hos oss.