Ta hand om kropp, sinne och själ

Vi tycker om att testa lite nya grejer av och till här på Hotell Solbacka och i augusti månad erbjuder vi en spa-upplevelse med massage, ansiktsbehandlingar och skönhetsvård. För att kunna erbjuda våra gäster denna exklusiva möjlighet har vi tagit in professionella spavårdskterapeuter som levererar en fantastisk service här på våra premisser. Detta är ett erbjudande som bara gäller i augusti, så passa på att komma hit med vänner eller din partner för en skön spa weekend för kropp, sinne och själ.

Testa en skön hot stone massage med varma stenar som hjälper musklerna att öppna upp på djupet, en härlig huvudmassage för att stilla det där huvudkontoret, stimulera hudens naturliga spänst med en ansiktsmassage eller varför inte arbeta musklerna ordentligt med en orädd Thaimassage? Vi kan också rekommendera vår ayurvediska aromaterapi massage som stimulerar dina sinnen med eteriska oljor i en rofylld miljö. Lägg dig ner och låt våra terapeuter ta dig till den sjunde himlen; de vet exakt vad du behöver för att känna dig som ny.

Välj mellan 20, 30 eller 50 minuter och ladda batterierna ordentligt med en skön helg där du får ta hand om dig själv. Du kan lita på att du fylls med nya krafter och klarare tankar efter en helg på vårt spa denna augusti. Som medlem i Solbackaklubben har du en rabatt på 5% till både dig och en vän eller partner. Den här sommaren tar vi extra väl hand om våra stamgäster för att visa vår uppskattning.