Underbara spa faciliteter i Göteborg

Idag delar vi med oss av tips till de som vill njuta av en skön helg på spa i Göteborg. Läs om några av stadens finaste spa faciliteter och vad de har att erbjuda under höst- och vintersäsongen. Upper House Spa, Arken Hotel & Art Garden Spa, Badhotellet, Stenungsbaden och Sopot Marriott Resort & Spa är några exempel på göteborgarnas favoriter.

Arken Hotel & Art Garden Spa är ett charmigt ställe där man kan bada i poolen, träna på gymmet, hyra cykel och njuta av härliga skönhetsbehandlingar. Sopot Marriott Resort & Spa erbjuder dessutom havsutsikt, yogaklasser, barnpassning och fantastisk utsikt över solnedgången. Så om man älskar havet och naturen då är Sopot Marriott Resort & Spa ett riktigt bra alternativ för spa i Göteborg.

Men det är svårt att slå Stenungsbaden på Västkusten som har en bastuflotte i havet där man kan doppa sig i havet mellan bastu vistelserna. Det är verkligen en riktigt nordisk spaupplevelse som ger det där lilla extra man inte får i andra städer runt om i landet. Detta spahotell har spabehandlingar, konferens, rum, paket för olika behov och en väldigt unik sparitual med produkter från Kerstin Florian.

För de som vill komma igång ordentligt med träningen finns det också personliga tränare närvarande som man kan boka för att utforma ett träningsprogram – perfekt om du vill kunna äta och dricka hur mycket du vill med gott samvete under jul och nyår! Stenungsbaden på Västkusten har fått utmärkelser 2017, 2018 och 2019 från World Luxury Spa Awards, tack vare två varma källor, jacuzzi, pool och bastu landskapet i havet.