Upplev så mycket som möjligt när du bor på hotell

Att bo på hotell är en upplevelse i sig, det finns så mycket som du kan uppleva utan att behöva ta dig flera mil från hotellet. Det handlar om vad du räknar som en upplevelse. För en upplevelse behöver inte vara något nytt hela tiden, eller innebära att du gör något som ger dig en adrenalin kick. 

En upplevelse kan också vara att ta en promenad från hotellet till hamnen och sitta på en bänk medan du kollar på båtar. Eller att äta en riktigt härlig lunch i solen med någon du tycker om. Det kan också vara själva resan till hotellet som är en upplevelse.

Resan som räknas

Att sitta i en buss, på ett flygplan, i en bil eller något annat transportmedel är inte alltid jätteroligt. Men det kan bli det – det handlar om hur du ser på saken. Om du till exempel är påväg till Yasuragi eller något annat hotell – som du förresten kan boka här –  så kan du välja att se resan dit som en upplevelse. 

Titta ut genom fönstret och upplev det som swishar förbi i farten. Ser du ett djur, ser du något ovanligt eller ser du träd? Genom att vara närvarande kan även det vara en upplevelse och då gör du ju faktiskt något som du ändå behövt göra för att ta dig till det hotell du ska bo på. Så om du vill uppleva mer är det bara att du bestämmer dig för att göra det.