Vår fina salong

Unna dig en stund i vår fina salong! Vi erbjuder fantastiska behandlingar och inleder med en konsultation kring dina önskemål och din nuvarande frisyr. Slappna av och låt våra talangfulla frisörer ta hand om dig och ditt hår medan du njuter av en god kopp kaffe eller te. Alla våra klienter får dessutom en fem minuter lång skalpmassage som ökar blodcirkulationen och får dig att koppla av ordentligt.

Våra behandlingar inkluderar klippning och styling för både kvinnor och män, hårförlängning med äkta löshår, djup konditionering med Olaplex, samt färg och highlights. Om du önskar manikyr och pedikyr kan du beställa det i förväg i receptionen så fixar vi det!

Vi tänker på miljön, hälsan och etik, så hos oss är det bara gröna och etiska produkter som gäller. De är fria från sulfater, parabener och består i stor utsträckning av naturliga ingredienser och naturliga dofter, som essentiella oljor som är bra för vår planet men också bra för ditt hår och din kropp. När du fikar hos oss är det också ekologiska och etiska produkter, med 100% ekologiskt och fairtrade märkt kaffe. Om du är vegan så finns det så klart veganska alternativ, med riktigt god ekologisk havremjölk från svenska Oatly!

Hör gärna av dig till oss om du har några funderingar på vad vi kan göra för att tillfredsställa dina önskningar och behov. När du kliver in genom vår dörr ser vi till att ta god hand om dig på alla sätt och vis. Vi ser fram emot att höra från dig.