Vi är måna om din hälsa

Under år 2020 har vi har alla fått en påminnelse om hur viktigt det är att ta hand om sin hälsa så att kroppen är stark och frisk, så nu kan våra gäster välja mellan en rad färska juicer och smoothies i vår gröna bar! Välj mellan spännande och härligt läskande juicer fulladdade med näringsämnen och vitaminer och smoothies med ekologiska proteiner och viktiga fibrer.

Gröna Fröken består av ekologiska äpplen, gröna bladväxter, citron och en gnutta ingefära och cayenne för att elda på immunförsvaret! Röda Luvan är en bärig smoothie med ekologiska hallon, jordgubbar, banan, hempprotein och chiafrön. Perfekt före eller efter träningspasset. Listan är lång, du kan också säga vad du vill ha i din juice eller smoothie så fixar vi det. Viktigast för oss är att våra kära kunder är nöjda.

Med en härlig blandning av grönsaker och frukter låter vi våra blenders och juicemaskiner jobba hårt för att läska din törst och stärka ditt immunförsvar. Njut av din hälsodryck i en skön fåtölj med utsikt över den vackra skärgården och låt sinnet slappna av. Det är precis lika viktigt att ta hand om sinnet som det är viktigt att ta hand om kroppen.

Vår gröna bar har inretts med vackra möbler och snygga sidobord i trä, härliga inomhusväxter och härlig belysning med lampor från Stelton. Deras skeppslampor i rostfritt stål har designats av Erik Magnussen och de passar in helt perfekt här hos oss. I skärgården kan du alltid ladda batterierna och njuta av livets charm.